RC 1:28 Behems Mini-q3 4WD (RTR) & Sijil Wakaf
HARGA: RM290.00
Sempena jualan ini setiap pembelian anda akan mendapat set lengkap (RTR) model RC MINI-Q3 1:28 Scale dan Sijil Wakaf dari DTBUQ. Kesemua ini dengan hanya berharga RM290.00 sahaja. Harga yang ditawarkan ini adalah harga yang paling rendah yang ada di pasaran Malaysia dan luar negara.

RC Car Mini-q3 4WD (RTR)
RC Car Mini-q3 ini adalah kereta kawalan jauh yang direka khas untuk peminat hobby kereta kawalan jauh di mana ia menggunakan chasis Carbon Fibre yang tahan lasak yang sering digunakan oleh kereta kawalan jauh profesional.

Ia mampu memecut laju selaju dalam lingkungan 30-40 kilometer perjam (KMH). Ia juga di reka dengan teknologi tinggi dari syarikat alat kawalan jauh terkenal dunia FLYSKY dalam pembuatan PCB Board dan Remote. Ini akan menjadikan Kereta berskala 1:28 ini lebih laju dan mudah di kawal seperti profesional.

Setiap inchi rekaan mini-q3 ini adalah dengan menggunakan teknologi digital scale dimana alat ganti boleh ditukar ganti dengan alat ganti dari jenis yang berjenama seperti AMZ dan Kyosho mini-z. Kami juga ada menjual alat ganti yang dinaik taraf (UP-GRADE PART) untuk menjadikan kereta ini lebih menarik.

     

     

Spesifikasi:

  -Model: 1:28 Behems Mini-q3

  -Carbon Chassis

  -Rubber Tyres

  -Ball bearings

  -5g Servo

  -130 Brush Motor

  -Flysky GT2F 2.4G controller

  -Flysky 2 in 1 receiver

  -400mAh Li-Po & Charger

  -4WD